TERMENI SI CONDITII

I. STIMATI CLIENTI

 • Echipa noastra doreste sa va informeze cu privire la serviciile oferite in mediul online, cu mentiunea ca aceste servicii reprezinta o consiliere medicala prealabila unui consult medical de specialitate, consult medical ce urmeaza sa fie prestat in cadrul clinicilor/spitalelor sau spatiilor expres autorizate in acest sens.
 • Dorim sa va informam pe aceasta cale ca, in urma furnizarii de catre dumneavoastra a informatiilor si documentelor pe care le considerati relevante si/sau solicitate de medicul specialist, personalul nostru medical poate sa emita o serie de estimari/supozitii cu privire la starea dumneavoastra de sanatate. Precizam ca acest estimari/supozitii pot sa fie validate si sa reprezinte un diagnostic medical clar si asumat de Echipa noastra, doar in urma unui consult medical de specialitate, consult efectuat in spatiile expres autorizate in care isi desfasoara activitatea Echipa noastra.
 • Totodata, dorim sa va informa ca orice forma de tratament poate sa fie recomandat doar dupa stabilirea unui diagnostic clar.
 • In conformitate cu prevederile legale, personalul nostru medical va poate informa cu privire la tratamentul care este recomandat in cazul unor afectiuni, cu mentiunea expresa ca aceste informari nu reprezinta o recomandare de tratament pentru dumneavoastra in acest caz. Tratamentul pentru afectiunea dumneavoastra urmeaza sa fie stabilit  doar in urma unei consultatii medicale intr-un spatiu autorizat si ulterior stabilirii diagnosticului de medicul specialist.
 • Echipa noastra va comunica in mod expres prin intermediul site-ului atat costul cat si procedura care trebuie urmata pentru accesarea acestui serviciu medical, cu scopul determinat de a veni in sprijinul dumneavoastra in aceasta perioada in care recomandarea autoritatilor este de a limita orice deplasare.
 • Totodata, va informam ca, in aceasta etapa, avem nevoie de completarea de catre dumneavoastra prin intermediul formularelor online, a urmatoarelor documente :
 1. Consimtamant informat al pacientului ;
 2. Cerere accesare serviciu  preventie si de consiliere medicala online ;
 3. Acord de prelucrare date cu caracter personal ;

II. ACORD DE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin utilizarea serviciului de consultatii medicale online va acordati consimtamantul pentru ca Medicii din Echipa “DoctorulMeu” să colecteze, să prelucreze și să stocheze datele dvs.  personale comunicate, în scopul promovarii furnizarii de service medicale/ statistica din baza de date ulterior.

Consimțământul în ceea ce privește preluarea, prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare.

Totodată, sunteti de acord ca “DoctorulMeu” să administreze, în condiții de siguranță și confidențialitate, și numai pentru scopurile precizate, datele cu caracter personal furnizate.

Declarati că ati ințeles și sunteti de acord ca datele cu caracter personal furnizate să fie stocate în baza de date a unității medicale, cu respectarea legislației aplicabile cu privire la confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal.

Pot exista cazuri cand se va prelua/procesa imaginea, aceasta fiind folosita doar in scopul prestarii serviciului. Totodata, pot fi necesare furnizarea altor date catre cadrele medicale pentru a putea beneficia de serviciul accesat (sex, varsta etc). Imaginile prelucrate urmeaza a fi stocate pe server-ul nostru aflat pe teritoriul UE.

Pot exista situatii in care sa fie necesara stocarea datelor dvs. personale si dupa o eventuala retragere a acordului de prelucrare deoarece acestea sunt folosite in scopuri statistice, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite, inchiderea contului dvs va fi opozabila pentru viitor, datele si informatiile colectate anterior neputand fi extrase de pe platforma. Datele dvs. privind platile, respectiv contul bancar si date privind facturarea vor fi prelucrate in scopul prestarii serviciilor care fac obiectul acestui acord.

Prin prezenta, va exprimati ca datele sa fie preluate/prelucrate/stocatare/externalizate catre doctorii clinicii “DoctorulMeu”.

Va comunicam pe aceasta cale ca puteti renunta in orice moment la prelucrarea datelor dvs personale. In acest sens va aducem la cunostinta urmatoarele drepturi:

 • dreptul de informare;
 • dreptul de a restricționa prelucrarea datelor cu carcter personal care va privesc;
 • dreptul de a solicita rectificarea datele mele personale;
 • dreptul de acces la datele personale;
 • dreptul de a solicita ștergerea datelor furnizate, exceptând acele situații în care dispozițiile legale vor permite operatorului de date păstrarea și/sau utilizarea acestor date;

in acest sens Contul/Profilul dvs. nu va mai fi activ daca veti solicita renuntarea/stergerea acestuia.

 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat;
 • dreptul de a vă adresa justiției sau autorității de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal;

În acest sens, voi putea formula o cerere scrisă, datată și semnată, adresată conducerii societății.

Acest serviciu nu reprezinta instrument medico-legal. Aceasta consultatie este cu scop strict orientativ, pentru o confirmare diagnostic-tratament.

Este interzisa intregistrarea/stocarea si redarea imaginii .

Accesarea site-ului:

La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din oferta noastra si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

Localizarea geografica:

Prin intermediul localizarii geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locatiei utilizatorului de internet. Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si pe care le vom trata ca atare.

III. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARA CITIREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A ACESTOR TERMENI SI CONDITII. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI : www.doctorulmeu.md

Continutul website-lui www.doctorulmeu.md este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate clinicii “DoctorulMeu”. Toate materialele (incluzand toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al “DoctorulMeu”. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la www.doctorulmeu.md.

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre.

”DoctorulMeu”se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

In functie de numarul de programari neonorate, Echipa isi rezerva dreptul sa limiteze accesul la programari al clientului respectiv.

IV. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A CONTULUI

Site-ul “Contul Meu” este un produs dezvoltat si administrat de catre DoctorulMeu In conformitate cu Legea Nr.133 din 08.07.2011 privind protectia datelor persoanelor fizice in ceea ce priveste datele cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR), va informam ca datele dv. sunt preluate, stocate si prelucrate, in unele cazuri externalizate catre firmele partenere si/sau din grupul Med Life pentru realizarea actului medical.

Acceptarea „Termenilor si Conditiilor” presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului persoanei vizate cu privire la prelucrarea datelor in scopuri medicale si conexe. Pentru a va exercita ulterior dreptul la opozitie va rugam sa accesati adresa de e-mail doctorulmeu21@gmail.com.
Daca intervine o modificare a „Termenilor si Conditiilor” acceptati de dvs. in prealabil, noua versiune va fi publicata la aceeași adresa web. Modificarile nu sunt comunicate prin e-mail.

DESCRIEREA SECTIUNII “CONTUL MEU”

Sectiunea “Contul Meu” ofera acces simplu si rapid la Consultatii medicale prin intermediul site-ului de telemedicina

Scopul sectiunii “Contul Meu” este acela de a oferi suport prin consultatii medicale pacientilor pentru a-si putea evalua starea generala de sanatata.

Pentru a avea acces la sectiunea “Contul meu” este necesara deschiderea setarea unui cont, conform pasilor obligatorii si ghidului de acces la serviciul de telemedicine.

ACCESAREA SECTIUNII “CONTUL MEU”

Informaţiile disponibile in sectiunea “Contul meu” pot fi accesate numai in urma procesului de logare in sectiunea “Contul meu” folosind, de fiecare data, la fiecare logare datele de autentificare unice furnizate automatizat de site-ul

 • Codul alfabetic unic furnizat prin intermediul adresei de e-mail
 • Codul alfabetic unic furnizat prin intermediul numarului de telefon

Utilizarea celor doua chei de logare in sectiunea Contul meu este obligatorie si este o masura de securizare a sericiului de consultatii medicale.

S.A nu isi asuma nicio raspundere cu privire la orice prejudiciu pe care l-ati putea suferi dumneavoastra sau un tert, ca urmare a accesari sectiunii “Contul meu” de catre un tert. 

Pentru a putea vizualiza informatiile disponibile in sectiunea “Contul meu”, aveti obligatia de a parcurge toţi paşii procesului de setare a contului, mentionati mai sus, la “Setarea contului”.

In calitate de utilizator al sectiunii “Contul Meu” aveti obligatia de a oferi  datele personale adevarate, exacte şi complete pe toata perioada de valabilitate a contului dumneavoastra.

Furnizarea de informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, poate conduce la suspendarea si/sau , dupa caz la desfiinţarea contulului.

Copierea, publicarea şi distribuirea informaţiilor prezentate in sectiunea “Contul Meu” catre terte persoane este interzisa Distribuirea informatiei se face exclusiv pe raspunderea utilizatorului.

“DoctorulMeu” isi rezerva dreptul de a suspenda oricand accesul la sectiunea “Contul Meu”, in cazul in care exista suspiciunea ca terte persoane au accesat contul sau daca s-au incalcat Termenii si Conditiile.

“DoctorulMeu” poate modifica sectiunea “Contul Meu” in orice moment sau o poate intrerupe temporar sau definitiv, fara acordul sau notificarea in prealabil a utilizatorilor sectiunii. In acest caz, “DoctorulMeu” nu este raspunzator fata de utilizatori sau fata de orice alta persoana pentru pagubele cauzate sau disconfortul creat.

IV. SECURITATEA DATELOR

Conform cerintelor Legii Nr.133 din 08.07.2011 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata , DoctorulMeu are are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra.

Scopurile colectarii datelor sunt:

 1. centralizarea informatiilor privind starea de sanatate a utilizatorilor sectiunii “Contul Meu”
 2. statistica;
 3. servicii de marketing 

V. DESTINATIA DATELOR

Informatiile inregistrate pot fi accesate numai de catre utilizatorii ce detin datele unice de acces in sectiunea “Contul meu” 

“DoctorulMeu”  nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

VI. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizatorii sectiunii “Contul Meu” sunt direct raspunzatori pentru pastrarea confidentialitatii asupra datelor necesare pentru autentificarea in sectiunea “Contul Meu” precum si asupra informatiilor medicale disponibile in sectiunea “Contul Meu”.

Utilizatorul este direct raspunzator pentru utilizarea sectiunii “Contul Meu” de catre un tert, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara acordul utilizatorului.

“DoctorulMeu”  nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile ce pot rezulta in urma afisarii, in mod deliberat, de catre dumneavoastra a datelor de acces intr-un loc vizibil sau a pastrarii acestora notate in spatii si pe suport accesibil de terti.

Aveți obligația informarii “DoctorulMeu”  in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului. Aveti obligatia de a folosi butonul de Logout (iesire din cont) in momentul in care parasiti sectiunea “Contul Meu”, pentru a evita vizualizarea informatiilor dumneavoastra personale de catre un tert.

“DoctorulMeu”  nu este  raspunzator pentru pagubele cauzate utilizatorului contului sau unui terț prin nerespectarea acestei prevederi de catre utilizator.

“DoctorulMeu”, in calitate de proprietar al sectiunii “Contul Meu” a luat toate masurile de siguranţa rezonabile astfel incat informaţiile din sectiunea “Contul Meu” sa fie confidenţiale. “DoctorulMeu”  nu işi asuma raspunderea pentru securitatea informaţiilor neexistand mijloace tehnice prin care sa poata fi garantata imposibilitatea „spargerii” unui cont.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Conform Legii Nr.133 din 08.07.2011, beneficiati de dreptul de a fi informat, de dreptul de acces, de interventie asupra datelor (rectificare, actualizare), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti in orice moment si gratuit prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Prin crearea contului in sectiunea “Contul Meu” sunteţi de acord cu faptul ca DoctorulMeu are dreptul de a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate de catre dumnevoastra catre DoctorulMeu sau create ca urmare a utilizarii serviciilor medicale ale DoctorulMeu, inclusiv date privind starea dumneavoastra de sanatate, pentru scopul crearii și utilizarii de catre dumneavoastra a contului și a informațiilor stocate și furnizate prin intermediul acestuia.

RESPONSABILITATEA UTILIZATORILOR SECTIUNII “CONTUL MEU”

Ca utilizator al sectiunii “Contul Meu” sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea. “DoctorulMeu”  nu este raspunzator pentru pagubele directe, indirecte, accidentale, speciale rezultand din actiunile de mai jos:

 • stergerea unor date personale din sectiunea “Contul Meu”;
 • pierderea datelor de autentificare;
 • declaraţii sau acţiuni ale oricarei terţe persoane in legatura cu serviciile disponibile in sectiunea “Contul Meu”;
 • orice alta problema legata de serviciile şi informaţiile prezentate in sectiunea “Contul meu”;
 • incarcarea, postarea, difuzarea sau transmiterea in alt mod a continutului pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere;
 • afisarea datelor de acces in locuri vizibile sau pastrarea acestora notate impreuna sau in imediata apropiere a unui tert

UTILIZAREA MATERIALELOR

Textele, grafica si imaginile din continutul sectiunii “Contul Meu” sunt proprietatea exclusiva a “DoctorulMeu” iar folosirea neautorizata a acestora reprezinta o incalcare a legii.
Informaţiile disponibile in sectiunea “Contul Meu” sunt preluate in mod automat din sistemul informatic “DoctorulMeu”  care detine inregistrarile medicale si aceste informatii nu au caracterul unui document medico- legal. Informaţiile medicale prezentate se vor interpreta intotdeauna in context clinic de catre un medic.

GENERALITATI

Daca vreo prevedere din “Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si “DoctorulMeu”   in privinta utilizarii sectiunii “Contul Meu”.
Informatiile medicale disponibile in sectiunea “Contul Meu” au caracter pur informativ, nu contin parafa unui medic si nu reprezinta document medico-legal.